ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

Το πρακτορείο μας σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου ασφάλισης, σας προσφέρει κορυφαίες ασφαλιστικές λύσεις, τόσο για εσάς όσο και τα μέλη της οικογένειά σας, με συνέπεια, αμεσότητα και πάνω από όλα αξιοπιστία. Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης στον κλάδο ζωής και υγείας, κατοικίας, οχημάτων, νομικής προστασίας και αστικής ευθύνης.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε εσάς και την οικογένειά σας άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις ασφαλιστικές καλύψεις που απαιτούνται βάση των δικών σας αναγκών. Μέσα από μια διαρκή σχέση συνεργασίας, θέλουμε να προφυλάξουμε τη ζωή και την περιουσία σας με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος. Καθημερινά συγκρίνουμε τιμές από όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα προκειμένου να βρούμε το ιδανικό για τα δικά σας δεδομένα.

Ασφάλιση αυτοκινήτου, μηχανής, σκαφών.

Οι καθημερινές σας μετακινήσεις με οποιοδήποτε είδος οχήματος, αποτελεί έναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες καλύψεις τη στιγμή που θα τις χρειαστείτε.

Ασφάλιση κατοικίας

Προφυλάξτε την κατοικία σας με τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης που σας παρέχει το πρακτορείο μας. Μην περιμένετε να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Ασφαλίστε την κατοικία σας από σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, κλοπές και οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο που μπορεί να προκύψει.

Ασφάλεια ζωής και υγείας

Τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας που προσφέρουμε σε εσάς και την οικογένειά σας, σας παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη στις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας, με άμεση πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων, ιατρείων και νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Αναλυτικά το πρακτορείο μας προσφέρει τις εξής ασφάλειες για ιδιώτες:

ΚΛΑΔΟΣ ΠΥΡΟΣ

  • Πυρός, σεισμού, κλοπής, πλημμύρας, πολιτικών ταραχών, τρομοκρατικών ενεργειών και συμπληρωματικών κινδύνων.
  • Συνδυασμένων κινδύνων κατοικιών.

ΚΛΑΔΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

  • Γενικής αστικής ευθύνης έναντι τρίτων.
  • Αστικής ευθύνης οικογενειάρχη.

ΚΛΑΔΟΣ ΖΩΗΣ

  • Προσωπικές ασφάλειες ζωής, συνταξιοδότησης, σπουδών προσωπικών ατυχημάτων-ασθενείας, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειας εισοδήματος.

ΚΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  • Αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων.
  • Πράσινη κάρτα.

ΚΛΑΔΟΣ ΣΚΑΦΩΝ - ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

  • Σκαφών αναψυχής
  • Αεροσκαφών και ελικοπτέρων

ΚΛΑΔΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

  • Προσωπική – οικογενειακή

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Με αρχές την σοβαρότητα την συνέπεια την υπευθυνότητα και το ήθος πορευόμαστε 50 και πλέον χρόνια στον ασφαλιστικό χώρο.

Close Menu